Spelbloggen – en blogg för spelälskare

Spelbloggen – en blogg för spelälskare

Vi som kanske för första gången tänker på ordet blogg, associerar det kanske mest till mat, mode och hälsotips. Men det vi samtidigt kanske glömmer är alla andra intressanta ämne som det bloggas om på andra bloggsidor.

Ta till exempel Spelbloggen, som styrs av en spelveteran, numera journalist och författare samt entreprenör. På denna blogg skrivs det om allt från nysläpp av spelkonsoler till rekommenderade spel och recensioner på dessa. Så för er som vill hitta inspiration på bra spel men även nyheter i spelvärlden, här har ni ett mycket bra tips på en intressant och informativ spelblogg.

Synd är det dock att denna blogg inte är så väl underhållen på det sätt att det inte ständigt publiceras nya inlägg. Dock, så publicerades ett inlägg senast igår, vilket handlade om Game Gear Micro, producerat av Sega. En till aspekt till varför denna blogg är bra är på grund av hur informativ och insatt författaren verkar vara. Det lockar av sig och jag tror som sagt att denna blogg är utmärkt för er spelälskare som vill veta mer om spel, som ni kanske glömt bort.

Lämna ett svar